Shopitag en L'Oréal France tekenen overeenkomst om +20.000 kappers online te helpen verkopen
3 juni 2021

De L'Oréal France - business divisie ondersteunt de toenemende digitalisering in kapsalons die hun merken en producten gebruiken. L'Oréal's omnichannel inspanning zet sterk in op het aanbieden van digitale oplossingen voor zowel in-store als online. Voor dit online kanaal heeft L'Oréal France finaal gekozen voor Shopitag als de gemakkelijkste webwinkeloplossing waarmee kappers binnen enkele minuten online kunnen beginnen met verkopen.

Dankzij deze samenwerking hoeven kappers in Frankrijk die samenwerken met L'Oréal alleen maar de merken te selecteren die ze online willen promoten en hun prijzen te confirmeren. In de webshop die wordt voorzien door Shopitag hebben ze dan toegang tot honderden professionele haarverzorging producten met professionele foto's en auteursrechtelijk beschermde productbeschrijvingen. Hierdoor kunnen ze in minder dan 5 minuten online beginnen met verkopen.
Voor kappers die gepassioneerd zijn door hun werk en die er echt om geven dat mensen er goed uitzien, is het de perfecte tijdsefficiënte oplossing om online aanwezig te zijn met een minimale inspanning en hun klanten te blijven bedienen, zelfs in geval van lockdown.

Geïnteresseerde kappers in Frankrijk die klant zijn van L'Oréal, zullen een persoonlijke uitnodiging ontvangen om zich te abonneren op dit online verkoopinitiatief.

Geert Roete, CEO van Infinity Mobile: "Na een pilootproject in België en Nederland met klanten van L'Oréal, bleek de Shopitag-oplossing gemakkelijk te begrijpen door kappers. Het is geen geheim dat kappers geen first movers zijn op het gebied van online verkoop, maar de eenvoud en snelheid van onze e-commerce oplossing was echt wat hen - en L'Oréal - overtuigde om ook aan de slag te gaan in Frankrijk."
Over Shopitag

Shopitag is een cloudgebaseerd e-commerceplatform dat samenwerkt met grote bedrijven om eigenaren van kleine bedrijven te helpen hun online verkoopkanaal in minder dan 30 minuten te openen. De groeiende lijst van partners omvat namen als ING Bank, bpost, Mastercard en anderen. Infinity Mobile is het bedrijf achter Shopitag en Sayl.

Demo account op https://app.shopitag.com.

Contact personen

  • Voor Shopitag: Geert Roete, CEO & co-founder
  • Voor L'Oréal France: Karina Plaire, verantwoordelijke Salon Emotion L'Oréal
Om privacyredenen verzoeken wij u het telefoonnummer of e-mailadres van bovengenoemde contactpersonen via dit formulier op te vragen. Uw gegevens worden niet op een mailinglijst gezet of verspreid.
Nog meer informatie nodig?


Feature overzicht

· Zet een shop op in minder dan 30 minuten, publiceer in 5 minuten

· Ondersteunt meerdere shops in 1 account

· Gekoppeld met Facebook Catalog & Instagram

· Gekoppeld met Facebook Messenger (chat bots)

· Gekoppeld met bpost en postNL

· Gekoppeld met Google Shopping en Google My Business

· Geïntegreerd met Facebook shops (mobile/desktop)

· Click-and-collect en delivery scenarios

· Aanpassen look & feel en styling van de web shops

· 'Buy now' button generator

· API connectiviteit for specifieke scenarios

· Meertalig and meerdere munteenheden